Sakari Suhosesta StarIT:n toimitusjohtaja

Sakari Suhosesta StarIT:n toimitusjohtaja

Sakari Suhonen aloittaa StarIT:n toimitusjohtajana 1.11.2020. Nykyinen toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja Sami Korpi siirtyy yhtiön teknologiajohtajaksi.

Tuoreen toimitusjohtajan tavoitteena on pitää IT-palveluyhtiö StarIT kasvupolulla. StarIT:n viimeisin tilikausi päättyi 3M€ liikevaihtoon ja 0,2M€ tulokseen.

Sakari Suhonen luonnehtii StarIT:tä yritykseksi, joka on onnistunut tekemään kannattavaa kasvua tasaisesti joka vuosi. Perusasiat ovat kunnossa ja automaation taso on huippuluokkaa – yrityksestä on muodostunut yksi ehdottomista edellekävijöistä toimialalla. Tämä mahdollistaa todella skaalautuvan kasvualustan.

StarIT:n kyky palvella vahvasti kasvavia ja kansainvälistyviä asiakkaita mahdollistaa merkittävän kasvun rakentamisen. Odotan innolla pääseväni mukaan tiimiin, jota Sami Korpi on ansiokkaasti johtanut. Teknologiajohtajan roolissa Sami tulee kehittämään palveluita ja tuotteita, sillä Samin osaaminen on yhtiön tulevaisuuden kannalta tärkeää, Suhonen kiittelee.

Sakari Suhonen toimi vuosien ajan Efecte Oyj:n toimitusjohtajana, johtaen yhtiön pörssilistautumiseen. Viimeksi hän toimi VividWorksin toimitusjohtajana.

Useiden kasvuyhtiöiden hallituksissa vaikuttava Mikko Saari aloittaa hallituksen puheenjohtajana.

Lisätietoja:

Sakari Suhonen
+358 50 384 3576
LinkedIn

Sami Korpi
+358 40 566 2294
LinkedIn

Mikko Saari
+358 40 071 4457
LinkedIn

Star IT

Vuonna 2011 perustettu Star IT on kasvava ja moderni suomalainen IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään ja kehittämään toimintaansa teknologian ja korkean automaatiotason avulla. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Suomessa Espoossa ja Tampereella, palvellen asiakkaitaan maailmanlaajuisesti