Casvu Group tuottaa ensiluokkaisia taloushallintopalveluita joustavalla palvelulla nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Casvu Group on taloushallinnon palvelukonserni, jolla on toimisto neljässä kaupungissa ja asiantuntijoita kymmenellä paikkakunnalla Suomessa. Heidän tavoitteenaan on tulla merkittäväksi toimijaksi uusin keinoin perinteisellä toimialalla.

Casvu Group Oy

Casvu on erikoistunut tarjoamaan taloushallinnon palveluita ja strategista tukea yrityksille, auttaen asiakasta kasvamaan kustannustehokkaasti ja kannattavasti. Tavoitteena on rakentaa asiakkaille heidän tarpeita vastaava organisaatio, joka hoitaa kaikki taloushallinon tehtävät mahdollisimman automaatioidusti, perustuen olemassa olevaan edistykselliseen teknologiaan sekä laadukkaan palvelun yhdistelmään.

Star IT:n asiakkaana Casvu Group on ollut vuodesta 2012 lähtien.

Ylläpidämme Casvun koko IT-ympäristön, joustavalla modernilla etätöiden mahdollistamisen vaatimalla palvelumallilla. Koska asiakkaan täytyy voida toimia missä ja milloin vain, myös tuottamamme palvelu on rakennettu vastaamaan vaatimuksia. Palvelumme Casvulle sisältää kaiken lähi- ja käyttötuesta, pilvipalveluihin, sekä uusien teknologioiden käyttöönottoon ja ideointiin. Lisäksi maantieteellisestä paikasta riippumatta toimitamme koko työpisteen ylläpidettynä (pöytä, näytöt, laitteet, jne) Etätyöpiste as a Service -mallisesti. Casvun väki on positiivista ja heidän kanssaan on mukava tehdä töitä, niin palvelun toimittajana kuin asiakkaanakin.

Tutustu muihin asiakkaisiimme

Gofore on nopeasti kasvava, asiakkailleen sähköisiä palveluita kehittävä huipputeknologiayritys, jonka tavoitteena on muuttaa maailmaa digitalisaation ja työkulttuurin uudistamisen avulla. Yritys valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2017.
Pohjoismainen ohjelmistoyhtiö Efecte tarjoaa IT-palveluhallinnan ratkaisut yrityspalveluiden hallintaan, itsepalveluun sekä käyttöoikeuksien- ja identiteetinhallintaan.
Casvu Group tuottaa ensiluokkaisia taloushallintopalveluita joustavalla palvelulla nopeasti ja kustannustehokkaasti.